torsdag 17. september 2009

17.09 Valpekurs kveld 8






I dag hadde vi bytur på valpekurset - møttes på Moss jernbanestasjon. Etter at hele gjengen på 15 ekvipasjer hadde fått samla seg på perrongen gikk én og én ekvipasje den litt skumle overgangen over jernbanelinjene. Tror jeg syntes det var vel så nifst som Carmen syntes, jeg har jo litt høydeskrekk og er ikke så glad i sånne “gjennomsiktige” trapper.

Over på den andre siden gikk ferden videre først langs kanalen, på en brygge med litt bevegelse i og med båter som kjørte forbi. Og videre gjennom bytrafikk til Nesparken og den store elgstatuen der. Carmen stortrivdes med å være på tur med hele gjengen. Hun fantes ikke redd for noe av det vi møtte underveis, med unntak av trappa, sp, altså var litt skummel.

Vi samla oss på plenen i Nesparken og trente kontakt, samt sitt og bli. Det var jo flust med forstyrrelser, der midt i byen. Så var én og én ekvipasje framme ved elgstatuen, for å se om hundene reagerte på den. Der stod Vibecke klar med godbiter for å ufarliggjøre statuen. Da det var Carmens tur var det en haug med barn som kom løpende og ville både klatre på statuen og hilse på valpen. Hun syntes nok ungene var skumlere enn statuen, men virka egentlig ikke så veldig opptatt av noen av delen. Hun virka mest opptatt av alle luktene de forrige hundene hadde etterlatt seg i området.

Etter et par timer gikk ferden tilbake til jernbanestasjonen. Da vi kom hjem ble det nok en kveld med en svært rolig hund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar