mandag 21. september 2009

21.09 Valpekurs kveld 9 Spor


Kveldens valpekurs var viet til spor, så vi møttes ved lavvoen på Dillingøy. Delte oss inn i 5 grupper og ble med hver vår medhjelper ut i skogen; - altså 3 ekvipasjer i hver gruppe. Hver hund fikk gått 2 korte spor.

Det første sporet til Carmen prøvde jeg for første gang slepespor. Bandt en pølse i en hyssing og slepte den etter meg i sporet ut i skogen, altså uten godbiter. Det gikk i grunn sånn som jeg hadde forestilt meg - hun hadde altfor høyt tempo. Ingenting i veien med motivasjonen, for å si det sånn!

Spor 2 gjorde jeg sånn som jeg pleier. La godbiter underveis, pinne bare i slutten og belønning med pølse når hun fant pinnen. Tempoet gikk betraktelig ned, siden hun måtte være nøyere for å finne godbitene og stoppe litt opp for å spise dem. Har sett henne flinkere med pinnen i sporslutt tidligere, men settingen denne gangen var jo litt ny for henne.

Kvelden ble avslutta med bål og grilling av pølser - skikkelig koselig!

Nedtelling av tenner - fortanna datt ut i dag, så nå er det kun én melketann igjen - hjørnetanna oppe på venstre side. Den er både blå og rosa og veldig løs, og den nye tanna er på vei ut……

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar