torsdag 3. juni 2010

03.06 Jaktkurs hos Åse og Heidi 10


På morgenen i dag trente vi stadga m tennisball. Brukte asfaltplassen foran garasjen min og kasta tennisballer rundt henne. Hun skulle bare bli sittende rolig, og det ble hun også, dvs det ”rykka” vel litt i kroppen, men hun knalla ikke.

Så var det avslutning på kurset hos Åse og Heidi. Vemodig at kurset er slutt; det har jo vært SÅ bra!

Vi hadde ne mini Working test i dag - med 3 poster og maks 60 poeng. Så kunne vi velge mellom lett og vanskelig oppgave. Jeg valgte de vanskelige - tenkte at det var glimrende trening før Unghundsderby. Carmen fikk 52 poeng.

Det gikk glimrende på posten hos Heidi - en dirigering og en markering. Jeg gikk sammen med Carmen og la ut dirigeringen. Så kasta Heidi en dummy, og Carmen skulle hente dirigeringen først.

På myra hos Åse var det litt værre. Jeg var så opphengt i alt som har vært utfordrende med vann tidligere, at jeg ikke klarte å være helt kul.. Dermed kløna jeg med fotarbeidet og måtte snakke mange ganger til Carmen for å få henne fot. Carmen var ganske så flink til å komme seg ut i vannet i dag. Nesten hjemme igjen meg rista hun seg med dummy i munnen.

His Solveig var det dobbelmarkering. Jeg sendte henne på det sist kasta først. Og den spikra hun. Så var det det første kastet. Her gikk hun til området hun nettopp hadde henta på. Så fikk hun overvær og dro til rette område. Etterpå tenkte jeg at jeg burde ha sendt henne mye skjevere, så jeg lagde en videre vinkel for henne…


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar