lørdag 12. juni 2010

12.06 Kennelkurs 8


Så var vi kommet til siste samling på Wij. I dag kjørte vi en WT med 4 poster. Glimrende oppvarming for oss som skal konkurrere på Unghundsderby om en uke.

Post 1 - 17 poeng
Vi gikk fot et lite stykke for så å vente på en markering inn i noe buskas. Carmen var litt vel ”frampå” i sitt forgående. Og hun løp ikke 100 % rett på dummyen, men fant den ganske kjapt. Så tok hun en liten æresrunde.

Post 2 - 19 poeng
Her starta vi også med å gå fot, og Carmen hadde det ikke så travelt. Vi stoppa på toppen av en bratt bakke og Anita stod langt nedi der - med masse trær rundt. Jeg så ikke dummyen, men det gjorde Carmen. Hun spikra den! 3 av de andre fant den ikke, så denne posten var vanskelig.

Post 3 - 17 poeng
På denne posten gikk vi ned til vannet, og temaet var terrengskifte. Nok en gang fot fram til startplassen. Så ble dummyen kasta inn i skogen, og Carmen måtte først krysse veien, så en eng. Hun måtte lete litt, det var den berømmelige ”veggen” - altså overgangen til skog.

Post 4 - 17 poeng
Siste post var på vann. Og vi måtte starte langt fra vannet, så det var avleveringen som var mest spennende. Jeg prøvde meg på noe nytt, - blåste i fløyta og gjemte meg bak et tre. Men, hun rista seg likevel. Fordi hun nølte litt og ikke gikk rett uti ville Anita at vi skulle gjøre posten en gang til, for treningens skyld. Denne gangen kalte jeg innstendig på Carmen med det samme hun kom opp av vannet. Og hun kom spurtende uten å riste seg.

Mens vi ventet på tur fikk vi prøve oss på en del ”rare” dummes - en veldig tung, en som var tredelt, en kledd med kaninskinn og en bitteliten. Den lille gikk helt greit. Kaninskinnvarianten ble Carmen litt oppspilt av. Den tunge og den tredelte strevde hun med å få med seg.

Så var det å si farvel til alle og snu nesa hjem mot Norge. Vel tilbake i heimen fikk jeg nyheten om at Kari og Ida klarte førstepremien i AK i dag, på sin andre prøvestart i klassen. Dessuten klassens eneste førstepremie. Gratulerer!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar