onsdag 29. september 2010

29.09 Walk up kurs dag 2







Ny dag på Brårud. I dag starta vi med at de 12 ekvipasjene gikk på én linje. De tre ytterste på hver side jobba og de i midten gikk i kobbel. Det ble kasta markeringer til høyre og venstre, og vi skulle sende mot motsatt side.

Jeg strevde litt på første runde. Carmen ble veldig opptatt av markeringen som gikk på den motsatte side av dit hun skulle. Når i tillegg hunden som skulle hente den ble kalt tilbake et par ganger, huska hun nok lite av den hun skulle hente.

I andre runde huska hun bedre, men hun var litt lett i rumpa, og hadde det litt travelt med å løpe før jeg fikk gitt henne kommando. Hjem og trene stadga i utsendingssituasjon.

Det som var bra var hun løp rett ut dit jeg pekte, gjennom buskaset, istedenfor å løpe rundt. Dessuten hadde hun sine vanlige bra avleveringer i dag, ingen sånne æresrunder som sist, altså.

Deretter hadde vi en runde hvor det gikk tre markeringer i rekkefølge, og vi ikke på forhånd fikk vite hvilken vi skulle ta. Måtte altså markere alle tre. Carmen knalla på den ene, men kom kjapt hjem da jeg korrigerte henne. Som sagt, litt lett i rumpa i dag. På den annen side satt hun stødig som et fjell da nabohunden ble sendt, bare en meter fra henne, så jeg vet jo hun KAN.

På slutten skrudde Åse på flombelysningen på jordet ved huset. Vi trente å legge ut på tre områder, ganske nærme hverandre og sende på én og én. Hunden ble kalt hjem hvis den avvek fra linja.

Ellers var det 20. gangen vi var på kurs i Brårud-traktene i kvel. 10 ganger på kurset i våres, 5 ganger på rekruttlagsamlinger, 3 ganger på vannkurs, og til sist 2 ganger på Walk up kurs. Veldig bra å ha hatt de samme to dyktige instruktørene Åse og Heidi over så lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar