onsdag 22. september 2010

22.09. Walk up kurs dag 1

(Dagens bilde sier vel mer om ambisjoner enn status per idag - Carmen med IWT-dummy. Vi som var med i arrangementskomiteen fikk et par dummyer fra arrangementet...)

13 ekvipasjer møttes på kurs med Åse og Heidi, hos Åse. Vi gikk på linje; - dvs på tre linjer bak hverandre. På vei nedover jordet fikk hver hund en markering. På vei tilbake fikk hver hund én markering og én dirigering. 3 apporter på ca 2 timer - og dette ble de veldig slitne av.

På den første apporten fikk Carmen et lite anfall av ”galskap” på vei tilbake. Altså opptil flere æresrunder før hun kom hjem. Det var jo ”regelen” for Betty, men Carmen har jo så godt som aldri holdt på med sånn ulydighet. Og i hvert fall ikke med andre til stede. Litt tøff etter mandagens erfaring, tror jeg. Litt VEL høy selvtillit….

På den andre apporten var jeg veldig bestemt med henne da hun var på vei tilbake, så den kom rett i hånd. Må rett og slett stramme inn litt i en periode, antar jeg. Så barskt som hun fikk lov å oppføre seg på mandag er nemlig ikke lov.

Det var opptil flere av de andre hundene som var høye, pep, og også knalla. Men, Carmen var superkul og fullstendig tyst. Hørte ikke så mye som en eneste lyd fra henne hele kvelden. Og det er gull verdt. Setter mer pris på at hun er tyst enn all verdens dirigeringskompetanse.

For øvrig hadde hun ingen problemer med å lokalisere de tre apportene - hun løste oppgavene sine flott! Og dessuten var jeg veldig fornøyd med meg selv. For hver markering min egen hund henta var det jo 12 andre apporter å markere. Og det klarte den tobente veldig bra, faktisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar