torsdag 15. desember 2011

7.12 The Championship dag 3








I dag var det altså 16 hunder som starta. Og vi starta på samme måte som de forrige dagene, til det kun var 9 ekvipasjer igjen.

Noe jeg la merke til alle de tre dagene jeg stod og venta sammen med de deltagerne som ikke var på linja, var hvor utrolig tyste og kule hundene var. Ikke så mye som et aldri så lite pip fra noen av dem. Ikke peste de og stressa heller. Men, det er klart, dette var Englands beste hunder, så de som har problem med stress kom jo ikke så langt som til denne konkurransen…

Helt til slutt hadde de en såkalt Drive. Alle ekvipasjene stod samla og de skjøt en hel haug med fugl. Så skulle alle de 9 hundene hente hver sin forholdsvis enkle apport, noe alle klarte. Jeg ble forklart at for at konkurransen skulle være ”gyldig” måtte hundene vise at de klarte å være i passivitet under en slik øvelse.

Dermed var det klart for premieutdeling. Dvs at de gjorde det litt annerledes enn jeg er vant med fra Sverige og Norge. De leste rett og slett opp vinneren. Og etterpå leste de opp nr 2-5.

Vinneren ble Kaliture Black Spruce, født i januar 2009. Med andre ord bare 3 måneder eldre enn Carmen. Du verden, så imponerende!

På kvelden dro vi inn til Market Harboroug og spiste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar