tirsdag 2. april 2013

01.04 Påsketrening med kennel Thorsvi

















Vi dro av gårde sørover i dag til Lilla Träskaten og trening med Thorsvi-hunder. Som i fjor var Carmen og jeg på Jörgens gruppe.

Fjorårets trening var litt mer heftig, med dummy-launcher og lange markeringer. I år var det så skinnsykt mye snø ute på jordet at både hundene og vi hadde stort strev med å komme oss fram. Dermed ble det litt mindre heftig trening…

Som i fjor vanket det noen egg-oppgaver. Apportere påskeegg på et søk. Egget innholdt både hundegodis og menneskegodis. Apportere kinderegg på en dirigering. Og apportere hardkokt egg på en dirigering.

Pga det vanskelige underlaget var det ikke bare bare å løpe ut, men ved et par anledninger da Carmen ikke stoppa kjapt nok gav jeg ”alt” og baksa meg fram i snøen.

Det jeg ellers observerte med Carmen i dag var at hun hadde en fantastisk sinnsstemning. Hun var knepp tyst, samtidig som hun var på, og fulgte intens med på kast og skudd. Så satt hun helt lugn ved siden av meg og bare nøt all kos og ros hun fikk. Og det var ikke noe stress-hopp heller.

Som vanlig var lunsjen hos Jill og Peter helt fortreffelig. Og veldig hyggelig å treffe alle de andre valpekjøperne.

På slutten av treningen fikk hundene prøvd seg på å hoppe gjerde. Carmen har vel aldri prøvd seg på akkurat sånt gjerde før, men det var ikke noe problem for henne. Heller ikke for de andre Thorsvi-svartsprettene.

I 17-tida begav jeg meg på den lange veien tilbake til Norge…






 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar