onsdag 17. september 2014

09.09 Siste post i jaktcupen





I dag var det tid for avdeling Oslo sin siste post i årets jaktcup.

Jeg begynte med Carmen i dag – oppgaven var vannarbeid. Vi var tre ekvipasjer av gangen og fikk hver vår enkeltmarkering. Så rullerte vi på hvor vi stod, sånn at alle tre fikk markeringer på alle de tre stedene.

Carmen var superflink både til å finne egne apporter, og til å klare å forholde seg rolig tross en del styr med nabohunden. Og den samme nabohunden holdt lenge på i sivet på leting etter «Carmens apport», men likevel var Carmen helt trygg på akkurat hvor apporten var.

Helt til slutt fikk Carmen i tillegg være ettersøkshund og hente et par dummyer som ikke var blitt funnet av de andre.

Hun fikk 18 poeng, noe som betydde at hennes fem beste poster i løpet av året gav 82/100 og en andreplass i klassen. (På en av postene hadde jeg hundevakten som handler, og stilte ikke Carmen selv.) Masse gratulerer til treningskompis Anita og Emil som fikk 96/100 og vant Multeklassen!

-----

Så var det Petras tur. Hun knalla faktisk på vannoppgaven. Oj, da – lover ikke så godt innfor B-prøve-debuten…

Vel, likevel fikk lille gule 5 poeng og endte med en totalsum på 57/100 og 15. plass i klassen. (Den gang Carmen gikk i Blåbær vant hun klassen sin).

For øvrig kunne jeg glede meg over at fire av medkursistene våre fra BK-.kurset fikk hhv 80, 74, 72 og 71 poeng, med plasseringene 6, 9, 10 og 11.

Masse gratulerer til Tone og Mira fra treningsgjengen som vant Jordbærklasse med 97/100 poeng!

Har en mange treningskompiser som vil en vel, er det mye å glede seg over, siden en i tillegg til egne bragder kan glede seg oppriktig over andres!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar