søndag 15. mars 2015

14.03 Jaktcup post 1







 
 
Nå er sesongen i gang - med første post på jaktcupen i Oslo. Og det i et fantastisk vårvær og rekordstor oppslutning.

Jeg begynte med Carmen, og vi gikk tre stk på linja og hadde tre omganger, sånn at vi alle fikk de tre oppgavene. I første runde fikk Carmen en direkte markering. I andre runde etter å ha gått litt fot først. Og i tredje runde skulle vi sende ut etter først å ha snudd oss og gått fot tilbake og litt til siden. Så ble utgangspunktet for utsendingen et litt annet enn der vi stod da kastet gikk.

Carmen huska alle tre stedene fint, ikke noe behov for å styre. Og foten var ganske så bra, med unntak av en liten episode da hun ble hengende bak pga noe interessant å lukte på. Dessuten hadde hun en dårlig avlevering på den første - hun fikk 13 poeng og 8 hunder var bedre enn henne.


 




Så var det lille Petra. Henne var jeg mer spent på enn Carmen. Oppgaven i Jordbærklassen var fot og så sitt og bli mens det ble kasta tre dummyer. Så fot igjen. Og unge Petra klarte seg bra og fikk 20 poeng, noe for øvrig en haug med andre gjorde også. Jeg tror nok den bra foten var takket være at jeg klarte å gå med en selvsikker kroppsholdning.





Veldig fin dag i sola. Etter at jeg var ferdig ble det litt venting på at alle klassene skulle avslutte. Petra og Carmen fikk ligge på et teppe i sola og der slappa de fint av selv om jeg satt et stykke unna og spiste pølser.



Hjemme igjen var det tydelig at frøknene var slitne etter dagens program. Fred i heimen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar