mandag 6. april 2015

03.04 WT med Petra i avdeling Centrum

 
 




I dag var det Petras tur i ilden - og det gikk rett og slett fryktelig dårlig.

Det hender det skjer sånne ting som ikke er så fristende å legge ut for all verden, og denne WT er en av dem. Så, det blir ingen detaljert beskrivelse her på bloggen om Petras oppgaveløsning.

Kort fortalt kan jeg vel si at det vi har slitt med på trening, både ift opptak og avlevering, så absolutt kom til syne på prøva i dag. Og dommeren var mildt sagt IKKE imponert over Petra.

Ellers var opplegget i BK på flere poster at det ble kasta en markering og skutt en forstyrrelse (uten kast). Også en idé å ta med seg i treningen videre.

Det så også ut som de hadde et veldig effektivt opplegg med hvordan de fordelte ekvipasjene i de tre klassene på de tre områdene. Post 1 og 2 var på samme sted. Post 3 og 4 var på samme sted. Og post 5 for seg selv.

Når det går dårlig med egen hund, kan en glede seg over å følge med på hvordan det går med andre en kjenner. Artig å se at unghunden til reisefølget mitt klarte seg så bra på de fleste postene.

Vi venta heller ikke i dag på noen premieutdeling, men dro av gårde for å få litt avslappingstid i feriehuset. Var innom Kolding og kjøpte take-away - sushi til meg og Kinamat til reisefølget.







Helt greit å nyte sola på terrassen og god mat og drikke.


Og etterpå ble det tur og treningsøkt i skogen like ved.



 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar