søndag 12. april 2015

07.04 Jaktcup Post 2





Spennende å stille opp i jaktcup etter diverse erfaringer fra Danmark. Carmen var først i ilden, og det gikk riktig så bra. Faktisk var hun den eneste av de 15 deltagende hundene i klassen som fikk 20 poeng. Siden hun ikke klarte seg så bra sist er hun kun på delt femte plass så langt.

Posten gikk ut på dirigeringer, først uten forstyrrelse, så med forstyrrelse. Og Carmen gikk klokkerent, ingen behov for å blåse noe stopp.

Så var det Petra-trollet sin tur. Oppgaven var å gå fot fra A til B (mot en kjegle). Så videre fra B til C (ny kjegle). Mens vi gikk forover mot B la dommeren igjen en dummy ved A. Og vi skulle så sende fra C til A.

Petra ”knalla” på kjegla på B. Hun var nok overbevist om at det var en dummy der ute. Når hun vel kom seg til B og så i min retning, fikk hun jo øye på dummyen bak meg, ved A, så da løp hun og henta den. Men, kom heldigvis fint tilbake til meg med den,

Dommeren var grei og la ut på nytt og lot oss gjennomføre posten, selv om vi selvsagt fikk 0. Nok en gang hadde Petra fin avlevering, og det er vel tross alt det viktigste nå for tiden.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar