torsdag 18. juni 2015

16.06 Jaktcup med feltsøk




Siste jaktcup-dag før sommeren og i dag var det feltsøk.

Som vanlig begynte jeg med Carmen - og hun var første hund ut. Søk i det tette terrenget mellom de to engene ned mot vannet. 5 minutter til rådighet og dummyer som var poengsatt etter hvor vanskelig de lå.

Carmen henta 4 stk, og fikk 10 poeng. De som fikk flest poeng i dag fikk 13, så det var ingen som hadde full pott. Og etter dagens øvelse leder Carmen fortsatt.

Så var det Petras tur. Jeg er kjempefornøyd med lille Gul i dag, altså. Vi som har vært gjennom en lang fase med mye ramping, og også i går hadde noen runder. Du verden, så konsentrert og effektiv hun var i dag. Hun hadde bare nydelige avleveringer på alle de 5 (av totalt 6) hun henta. Og etter å ha avlevert viste hun ingen interesse for haugen med dummyer jeg la ved siden av meg. Og hun venta pent på signal til å gå ut.

Så vidt jeg kunne se lette hun fint og konsentrert, uten å rase rundt omkring. Og hun hadde fine opptak. Så var det altså den lengst ut, over en sti, som hun ikke fant. 5 poeng i minus og det ble 15 poeng. Det var faktisk flere av konkurrentene som fikk fullt hus i dag.

For øvrig ligger nå Petra etter tabellen på 10. plass, men korrigert for det jeg mener er en feil fra forrige gang ligger hun på delt sjette plass. Så, vi har jo jobba oss litt oppover.

Det at Petra oppfører seg ordentlig og er ”i hånd” er likevel mye viktigere enn plassering og konkurranse.


 


I motsetning til sist var det deilig vær denne kvelden. Og med hjemmebakte kanelsnurrer og varme pølser, var det som vanlig hyggelig og sosialt mens vi venta på hvem som var kveldens kopp-vinnere (som jo ikke alltid er de med mest poeng).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar