søndag 15. november 2015

08.11 Klubbmesterskapet

























Det føltes helt feil å stå opp tidlig idag etter tidenes hjemreise fra Sverige. Men, det gikk jo ikke an å gå glipp av klubbmesterskapet!

Før jeg dro avgårde til klubbmesterskapet måtte jeg innom og plukke opp Carmen som hadde vært hos hundevakt siden tirsdag.

Kanskje ikke beste opplading til klubbmesterskap med én hund hos hundevakt i dagevis og den andre med fersk erfaring fra andejakt, samt at den tobente var ganske utslitt etter gårsdagen og i stort underskudd av søvn. Resultatene ble da heller ikke noe å rope hurra for.

BK og AK ble unnagjort først - som WT med fem poster. Petra førstemann ut, altså.

Post 3, dommer Steen - 0 poeng
Her var det lagt ut en dirigering og en markering ble kasta ca 90 grader ift dirigeringen. Hunden skulle hente dirigeringen først. Petra løp et stykke i riktig retning, før det ble mye surr. Jeg kalte henne etterhvert hjem og sendte henne på markeringen

Post 4, dommer Jan - poeng - 18 poeng
Her var det en dobbeltmarkering som Petra klarte glimrende og med bra avleveringer. Men, hun stakk avgårde før jeg fikk på henne kobbel og surra litt rundt på stamplass.

Post 5, dommer Therese - 0 poeng
Her var det også lagt ut en dirigering. Denne lå i skogkanten på den andre siden av jordet. Så ble det kasta en markering lenger opp på jordet. Petra tok markeringen, rett og slett, - på tross av at jeg forsøkte å forhindre det. Ja, ja...

Post 1, dommer Vibeke - 7 poeng
En enkeltmarkering som falt i litt vanskelig terreng. Petra lette fint, men strevde litt med å finne veien gjennom terrenget hjem. Også løp hun avgårde etter å ha avlevert.

Post 2, dommer Rønnaug - 15 poeng
Dobbeltmarkering som Petra løste bra. Og nå var jeg kjapp med å få på henne kobbel etterpå.

40 poeng til sammen, altså og langt ned på lista. Ja, ingen tvil - AK ble for vanskelig for henne. Hun er jo ikke styrbar. Kan kanskje stopp, men ikke noe særlig annet.

Petra fikk ligge i bilen og det var Carmens tur i ilden. Eliteklassen ble arrangert som en Mock Trial, en veldig artig prøveform.

Carmen var med i andre gruppe. Hun gjorde gode markeringer, men var ikke styrbar nok. Fire av hundene gikk videre til finale. Gratulerer til Therese og Victor som vant hele greia.


Godt å komme hjem etter en særdeles innholdsrik langhelg. Hele flokken samla.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar