onsdag 9. mars 2016

05.03 Jaktcup Post 1


















De fleste bildene er tatt av Kirsti Ekstrøm

Det var oppstart på jaktcupen idag. Og siden jeg er leder i jaktcup-komiteen ble det å dra tidlig inn til Bogstad og forberede litt sammen med de andre komitémedlemmene.

Også skulle jeg gå med begge hundene mine, da. Begynte med Carmen - med fem hunder på linja. Walk up med snø halvveis oppå leggen. Hundene skulle dirigeres til en stolpe etter å ha gått litt fot. Så skulle de sitte der mens det gikk et forstyrrende kast. På slutten skulle alle sitte på linje og én og én kalles hjem på fløyte. Her ble det mye kaos siden også andre enn den som ble kalt hjem kom løpende når de hørte en fløyte.

Carmen var ikke imponerende styrbar. Dessuten klarte hun jo ikke sitt og bli og kom styrtende til meg helt uten at noen hadde blåst i noen fløyte. Blir ikke mange poeng av sånt - så hun fikk 10 poeng.


Det var Petras tur - oppgaven var fot og sitt og bli, innlagt et par markeringer som forstyrrelser. Lille Petra var som vanlig best når det gjelder - ikke noen som helst antydning til å ville knalle. Hun gikk vakkert fot og venta pent. Dermed ble det full pott - 20 poeng. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar