onsdag 6. april 2016

05.04 Jaktcup Post 2




Det er snodig med denne jaktcupen. Elitehunden Carmen har en tendens til å dumme seg ut, og rampe-Petra en tendens til å oppføre seg veldig bra. Så også i dag, og det til tross for at Petra har vært sykemeldt et par måneder og burde hatt alle unnskyldninger til å være vill og gal.

Jeg begynte med Petra. Oppgaven var å gå fot fra punkt A til punkt B, snu 90 grader og videre fot til punkt C. Så stoppa vi opp, dommeren skjøt et skudd mot punkt A og hunden ble sendt på en dirigering. Petra var fin og rolig, og apporterte kjempefint. Hun fikk 18 poeng, antar det var trekk for ikke 100 % bra nok fot.

Carmen fikk være med på walk up. Vi var fore på linja. Alle skulle hente en markering i den ene runden, en dirigering i den andre runde og være passiv i to runder. Da Carmen skulle hente sin markering knalla en av de andre hundene og dermed gav Carmen selvsagt opp prosjektet og kom hjem igjen. Den andre hunden ble tatt i bånd og Carmen fikk en ny sjanse.

Jeg mista vel litt trua allerede der. Vet jo av erfaring at hun takler sånt dårlig. Vel, hun henta greit markeringen da det ble hennes tur. Men, så var det dirigeringen. Feilen jeg gjorde var å ikke gå litt ut fra linja. Hunden som hadde knalla satt ved siden av oss, og Carmen vek derfor vekk fra den og fikk en fryktelig skjev linje som jeg ikke klarte å rette opp. Jeg mista henne over haugen og hun henta feil dummy. Dermed ble det null.

Det var faktisk 50 ekvipasjer i sving idag, og mye å holde orden på som ansvarlig for arrangementet. Men, det gikk bra og vi klarte å bli ferdig før det ble mørkt.


Dagens bilder er av dommerne Anne, Vibeke og Tone. Og dommernes favoritter:  Emma og Eddie (t.h.) og Kathrine og Eira. Therese og Monsen hadde reist hjem. da bildet ble tatt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar