lørdag 7. mai 2016

03.05 Jaktcup Post 3





Ja, kan vel trygt si at dette ikke var den mest vellykkede cupdagen så langt - med 2x0 på frøknene idag.

Jeg begynte med Carmen. Walk up med et par markeringer. Så snu oss helt rundt og dirigering. Og det var den der dirigeringen som ikke gikk bra - hun løp til feil dummy. Synes det har vært en lang periode nå, hvor vi ikke har fått noe dreis på styringen, Carmen og jeg. Må nok rett og slett ta fram noen av øvelsene jeg lærte med Petra på Gjøtterudkurset i helgen og kjøre disse på Carmen.

I Jordbærklassen i dag var det vilt, og jeg tenkte på at denne posten jo gikk ganske greit med Petra i fjor. Men, hun var litt mer elektrisk i år. Vi gikk inn to og to på posten og trakk rekkefølge på hvem som skulle hente sin dobbeltmarkering først. Petra ble til sist. Det betydde at hun skulle sitte fint fot mens den andre hunden jobba. Et par meter bak oss lå en and på bakken.

Petra observerte denne anda bak oss, og var ganske lang i halsen der hun speida etter både kastene og den andre hunden som jobba. Jeg kunne se at det foregikk intens tankevirksomhet i hodet hennes. Og til slutt ble det for mye, hun bare MÅTTE bort til den anda bak oss. Og siden hun skjønte godt at det var forbudt, slet jeg med å få henne til å levere den.

Da det omsider ble hennes tur til å jobbe, klarte hun oppgaven sin ganske greit.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar