torsdag 8. september 2016

06.09 Jaktcup post 7

Det var slutten på jaktcupen i dag – og som vanlig var det travelt å være arrangør.

Jeg gikk med Carmen først – vi var to stk på linje. Hundene fikk hver sin markering ute på vann og dirigering inn i skogen Med to nuller og en «ikke møtt» i løpet av året hadde Carmen bare poeng fra fire poster. Og fikk kun 53 poeng til sammen. Den høyeste summen fikk hun i dag – 17 poeng. Og hun kom på åttende plass sammenlagt.

Gratulerer til Multevinner Tone A og Reitan som vant med 93 poeng og gratulerer til Tone K og Anne H som kom på hhv 2. og 3. plass med 89 poeng.

Så var det Petra som skulle i ilden. Her var oppgaven en markering på land i første runde og en markering på vann i andre runde. Makkerhunden fikk først en markering på vann. Petra klarte fint å sitte og vente på å hente sin på land. Så ble det Petras tur til å hente på vann, og da begynte det å bli interessant. Hun la på svøm, men i den sterke sidevinden fikk hun ferten av noe fra venstre og svømte inn til land igjen. Der fant hun en gammel og veldig våt og tung tennisball som hun kom med. Etter å ha tatt imot den, gikk jeg litt nærmere vannkanten og sendte på dummyen som nå fløt raskt lenger og lenger nedover. Dommeren syntes nok at vi fikk litt ekstra utfordringer med denne tennisballen som dukka opp, så Petra fikk 18 poeng og endte på 84 poeng sammenlagt på fem poster (20-18-18-10-18). Hun kom på 10. plass.

Gratulerer til Jordbærvinner Marianne og Tiril som vant med 97 og Trine og Nella som kom som kom på 2. plass, også med 97 poeng (etter en spennende finale pga poenglikhet). Gratulerer også til Christine på 3. plass med 96 poeng.

Som vanlig var de høyeste poengsummene i Blåbær. Imponerende Blåbærvinner med 100 poeng, gratulerer til vinneren Maria med hunden Saga. Gratulerer også til Anita på 2. plass og Britt på 3. plass med hhv 94 og 87 poeng.

Vi hadde servering av kaker og pølser og etter en del rydding og fotografering av vinnerne gikk ferden hjemover. Nok et år med jaktcup er over. Så får vi se om det blir folk nok til å drifte en komité neste år.