søndag 22. januar 2017

18.01 Ny privattime


Petra og jeg skulle egentlig vært på privattime i går, men da var det «tidenes dårlige føre», så vi utsatte det en dag. Faktisk var det nærmest kolonnekjøring på E6 mellom Ås og Moss i går - underkjølt regn og såpeglatte veier. Det gikk vistnok i 20-30 km i timen på veien, med mange ulykker.

Vel, idag var det kjørbart igjen og jeg tok altså veien mot Hønefoss på vår andre privattime. Det gikk mye bedre enn forrige gang og Petra og jeg fikk skryt. Jeg tror hun knalla bare én gang på kast. Men, vi har en utfordring med at hun stikker etter avlevering, særlig hvis det har blitt kasta ut flere. Så, vi jobba med at jeg må være nøye med å forlange sitt etter avlevering.

Fortsatt handler det om at JEG må være trygg og tydelig, sånn at hun slipper å ta ansvar for hva hun skal gjøre. Så lenge hun ikke blir overlatt til å «tenke selv» er hun nemlig svært så oppmerksom på mine ønsker. Tusen takk til alle tiders hyggelige og flinke instruktører, det er verdt å reise langt for dette! Jeg holder på forsettet om å sammenligne Petra med Petra. Selv om omgivelsene kanskje sammenligner henne med jaktchampions på samme alder. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar