tirsdag 4. april 2017

02.04 Eksamen Dyrebar Omsorg









I dag hadde vi altså eksamen – alle de fem ekvipasjene. Mens vi venta på at de andre hadde eksamen satt vi og besvarte noen skriftlig oppgaver.



Petra klarte seg veldig fint på eksamen – og jeg også. Vi fikk god karakter på nesten alle momentene, kun på det med å gå pent i bånd ble det litt forbedringspotensiale. Hun sjarmerte med å bære på håndkledet sitt. Hun var veldig opptatt av og fokuserte på brukeren. Klarte å legge hodet litt i fanget, men satt mye av tiden fint ved siden av og lot seg klappe.

Hun er jo også så glad og tillitsfull, så en blir i godt humør av å observere henne. Vi bestod altså med glans. Hun har i løpet av de siste ukene blitt SÅ mye flinkere til å hilse pent og sitte rolig ved siden av en bruker.

Nå er vi klare for å besøke noen på institusjon. Tror Petra kan gjøre mennesker i en vanskelig situasjon glade, og at hun kan utgjøre en forskjell. Det er artig å tenke på at om hun ikke hadde hatt epilepsi og om hun hadde vært "normal" å trene, så hadde hun aldri blitt besøkshund.

  

Hjemme igjen var det bare så fantastisk vær at treningen med Carmen ble utsatt til kvelden. I noen timer gjorde jeg noe så sjeldens som å slappe fullstendig av i sola på terrassen og LESE bok! Ellers går det jo bare i lydbøker. Jeg ble til og med litt solbrent tross flere runder med solkrem. DEILIG med vår!

 


Omsider – i 18-tida ble det en runde i skogen med frøknene. Jeg kasta dobbeltmarkeringer og de fikk hente en hver seg. I vanskelig terreng.

På veien hjem tok begge seg et bad i en kulp/grøft de fant. Livet er godt å leve – synes vi alle tre i dag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar