tirsdag 4. april 2017

03.04 AKkurs hos Gjøtterud kveld 2




































I dag har vi hatt en helt fantastisk kurskveld i Hønefoss. Temaet var markeringer i terrengskifte og i vanskelig terreng. Vi var altså seks ekvipasjer – fire labradorer, en Toller og en Golden. Bytta på hvem som var framme og fikk enkeltmarkeringer (helt på slutten en dobbeltmarkering).


Hele kvelden var det markeringer i vanskelig terreng. Gjennom busk og kratt, opp en loddrett jordvegg i tilknytning til grustak, over et «juv»/bekk og til slutt over et gjerde.

Petra utmerka seg ved å være kul og lugn, uredd og motivert, og gav seg i kast med alle terrengskiftene. Hun hadde som vanlig noen tilfelle av konsentrasjonsbrist og noen små avstikkere. Men, hun kommer seg sakte med sikkert. Var skikkelig gøy å se henne ta for seg av terrenget i dag. Hun nølte ikke i det hele tatt med å forsere bekken og gikk på med dødsforakt opp den bratte jordveggen. Det er tydelig at hun nyter godt av sin sterke mentalitet. Hun finnes jo ikke redd for disse terrengskiftene. Og mister ikke motet av litt motgang. Men, bare går på igjen. Herlig trøkk i den hunden!

Gjerdehopping hadde hun som venta problemer med, men det var stort sett felles for alle hundene. Petra er rett og slett ikke noe naturtalent på dette med hopping, der stiller Carmen bedre, rett og slett. Nå skal det sies at gjerdet ikke akkurat var av de laveste heller, da…

Vi reiste hjem, trøtte og fornøyde. Som alltid kunne jeg etter treningen kose meg med å tenke på at jeg er så glad i denne intens hunden min. Og det er klart det gjør noe med relasjonen mellom henne og meg. Gleder meg til neste kurskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar